Hvis du er interesseret i at tjene ekstra penge er online handelspladsen tekney en mulighed. Her kan du købe og sælge tjenesteydelser. Så hvis du er god til at spille musik, lave mad, lære fra dig eller noget andet har du her mulighed for at tjene penge på disse evner.

Og ikke nok med det, tekney giver dig også fleksibiliteten så du kan vælge at arbejde når du selv ønsker det. Her har du altså mulighed for at tjene penge på hvad du selv vælger og på det tidspunkt der passer dig bedst.

tjene penge tjene ekstra penge

Opret en profil hos tekney for at tjene ekstra penge

Du kan let og hurtigt oprette din profil hos tekney. Det er helt gratis og fuldstændig uforpligtende. Når du har oprettet din profil kan du beskrive dig selv og lægge dine tjenesteydelser op på den online handelsplads.

Når du har udført en serviceydelser har køberen mulighed for at anmelde din service. Så det er vigtigt at yde dit bedste.

Tjene penge

Så hvis du er interesseret i at tjene ekstra penge er det bare med at oprette en profil og lægge dine tjeneydelser online.

Du kan også vælge at gøre det til din hovedindkomst. Så kan du koncentrere dig om hvad du er god til og synes er spændende. Så sørger tekney for din online tilstedeværelse så du kan fokusere på dine kernekompetencer. Og selvfølgelig på at holde dine kunder glade og tilfredse.

Så følg linket i øverste højre hjørne og opret din profil allerede i dag. Så er du godt i gang med at tjene ekstra penge. Når først du har oprettet din profil har du også mulighed for at købe tjenesteydelser af de andre sælgere.

Der er også mulighed for at møde nye og spændende mennesker og have det sjovt samtidig. Så hvad venter du på? Det er bare at komme i gang.